Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 травня 2019 року 08:19

Шановні школярі, випускники, вчителі та батьки!

Традиційно наприкінці травня в школах Пирятинської міської ОТГ лунає останній дзвоник. Школярам він сповіщає про початок літніх канікул, сповнених яскравими враженнями та цікавими знайомствами. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників останній дзвоник є символом прощання з шкільними роками і здійснення першого кроку до самостійного дорослого життя.

Дорогі випускники, бажаю вам реалізувати усі намічені плани, досягти успіхів і визнання в обраній галузі. Будьте сміливими у мріях та наполегливими у діях. Нині вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, нашої громади і України! 

Шановні вчителі та батьки, дякую вам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям.

Тож вітаю усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

 

 

З повагою міський голова                                           Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua