Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 травня 2019 року 18:50

Робоча нарада по питанням енергоефективності та енергозбереження

Сьогодні у міського голови Олексія Рябоконя відбулася робоча нарада з питань енергоефективності та енергозбереження в громаді. В даному заході взяли участь генеральний директор ТОВ „Сінвест Груп“ Ігор Кучеренко, заступник міського голови Максим Варава, староста села Калинів Міст Руслан Бабак, спеціалісти відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Євгенія Кошова та Руслан Биков.

Ігор Кучеренко проінформував присутніх щодо використання енергоефективного обладнання, а саме ТГШ Sinvest (теплогенератор газовий шафовий) та ТП Sinvest (тепловий пункт для регулювання погодинної подачі тепла в приміщення). Дане обладнання надає можливість у повній мірі контролювати процес опалення, оптимізує використання природнього газу. Після встановлення енергозберігаючих котлів зникає необхідність тримати опалювачів, теплогенератор працює в автоматичному режимі по заданому графіку. Було наголошено, що при виробництві ТГШ Sinvest та ТП Sinvest використовуються комплектуючі європейських виробників, це дає можливість системі працювати 10-15 років без ремонтування.

Генеральний директор „Сінвест Груп“ навів практичний досвід впровадження даного енергоефективного обладнання по ЕСКО-контрактах в освітянських закладах Миргородському районі Полтавської області, де економія газу в порівнянні з минулими роками експлуатації старих котелень склала від 25 до 65 відсотків.

На сьогоднішній день, фахівці виконавчого комітету Пирятинської міської ради проводять збір інформації по об’єктам комунальної власності, яка необхідна для розрахунків можливості використання ЕСКО-механізмів щодо модернізації котельного обладнання та системи опалення бюджетних будівель.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua