Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 травня 2019 року 22:10

Із засідання виконкому

29 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто 18 питань та прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда ознайомила членів виконавчого комітету із змінами, які пропонується внести до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Презентувала квартальний звіт про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року. Доходна частина бюджету з урахуванням міжбюджетних трансфертів без врахування власних надходжень бюджетних установ, виконана на 101,4 %; видаткова частина бюджету -  на 76,4 %. 

Члени виконавчого комітету затвердили штатні розписи  підвідомчих установ Пирятинської міської ради: Пирятинської публічної бібліотеки – 8,75 штатних одиниць та  Пирятинського культурно-громадського центру – 11 штатних одиниць.

Також затверджено калькуляції на надання послуг з благоустрою населених пунктів, що надаються комунальним підприємством „Каштан“; склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті міської ради та комісії по наданню  матеріальної допомоги багатодітним сім’ям, які виховують 5 і більше неповнолітніх дітей та перебувають на квартирному обліку на одержання житла позачергово, для вирішення соціально-побутових проблем (придбання будівельних матеріалів).

Крім того, розглянуто ряд питань про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки, нумерацію квартир, присвоєння адреси приміщення гаража, погодження місця розташування тимчасової споруди по вул.Абаканська та надання матеріальної допомоги на поховання.

     Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua