Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 травня 2019 року 10:35

Вивчаємо досвід упровадження інноваційної програми „Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку“

Наприкінці травня у Києві в Інституті педагогіки Національної академії педагогічних наук України, з метою підвищення професійної компетентності працівників у сфері дошкільної освіти з питань упровадження інноваційної програми „Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку“, проведено Всеукраїнський науково – методичний семінар. У складі делегації від Полтавської області взяла участь  директор Пирятинського дошкільного навчального закладу № 5 ,,Сонечко“ Анна Тристан. Також були запрошені представники закладів дошкільної освіти, методисти районних (міських) методичних служб, інститутів післядипломної педагогічної освіти з усіх куточків України. 

Учасникам фестивалю була запропонована широка лінійка авторських майстерень з презентації результатів експериментального упровадження програми „Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку“, зокрема, щодо особливостей системи роботи з дітьми, застосування специфічних засобів і форм взаємодії педагогів з вихованцями та їхніми родинами, форм самодослідження та самодіагностики дітьми своїх досягнень, підготовки педагогів до професійної діяльності в контексті філософії освіти для сталого розвитку тощо. Модераторами всіх 12 майстерень виступили керівники і практичні виконавці програми експерименту.

На завершення заходу учасники семінару переглянули відеоматеріали фрагментів експериментальної роботи на базі закладів дошкільної освіти  м. Житомира, поділилися враженнями від фестивалю, висловили  побажання успішного поширення проекту „Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку“.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua