Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 травня 2019 року 12:03

Обговорили тему партисипативної демократії

27 травня в Пирятині Асоціація ОТГ спільно з ВГО „Асоціація малих міст України“ провели семінар у рамках проекту „Партисипативна демократія, як основа належного управління в громадах“ за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта за тематичним напрямком „Адміністративні послуги“.

Відкрив семінар та привітав його учасників міський голова Олексій Рябоконь. Про проект, його особливості та основні завдання розповіла виконавчий директор Асоціації малих міст Катерина Проценко. Вона зазначила, що у рамках цього проекту відбувається вже третій семінар. Місцем його проведення обрали Пирятин, адже, Пирятинський ЦНАП - яскравий приклад саме для створення центру надання адміністративних послуг у невеликих громадах. Валентина Полтавець, виконавчий директор Асоціації ОТГ, зазначила важливість відкритості влади, бюджетного процесу та участі громадськості у прийнятті рішень.

Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур презентувала практику партисипативного управління за напрямком „адміністративні послуги“ в Пирятинській ОТГ. Адміністратори ЦНАПу продемонстрували учасникам семінару як видаються довідки, оформляються закордонний паспорт та ID-картка.

Насамкінець було презентовано спеціалізований онлайн ресурс для забезпечення доступу до кращих практик партисипативного управління на місцевому рівні, який дасть можливість не тільки знайомитися з напрацюваннями громад, але й навчатися у них.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua