Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 травня 2019 року 15:35

Прозорість бюджету – заможна громада

Сьогодні в Пирятині розпочався дводенний тренінг „Антикорупційні механізми для ОТГ“ в рамках проекту „Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині“ (UCCCT) за підтримки  USAID  „Децентралізація приносить  кращі результати та ефективність“ (DOBRE), що реалізує міжнародна організація Global Communities. Програма DOBRE спрямовує більшу частку технічної та фінансової допомоги на місцевий рівень, створюючи умови для кращого управління фінансовими ресурсами та підвищення якості послуг в нових ОТГ.

Участь у заході взяли спеціалісти виконавчого комітету міської ради, старости сіл Олександрівка та Калинів Міст, депутати міської ради, представники закладів освіти та комунальних підприємств.

Учасників тренінгу привітав міський голова Олексій Рябоконь та представив експертів проекту Олексія Літвінова та Олексія Андреєва.

Під час тренінгу учасники вдосконалили свої знання щодо бюджетного процесу. Цікавою була інформація про формування бюджету для громадян на прикладі Васильківської ОТГ. Метою розробки такого бюджету є розширення знань жителів громади про бюджетні відносини та спонукання до активної участі в розробці бюджету.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua