Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 травня 2019 року 17:30

Із засідання постійних комісій

21 травня в конференц-залі Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг; з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

Розпочали роботу з розгляду питання про придбання обладнання для проведення поточного ремонту вулиць комунальним підприємством „Каштан“. Заступник міського голови з питань діяльності виконкому Максим Варава повідомив, що для належного утримання вулично-дорожньої мережі міста планується придбати: повітродувку, віброплиту, бензоріз та гудронатор.

Комісія рекомендувала придбати це обладнання до 20 червня.

Далі розглянули питання щодо проведення капітального ремонту Меморіалу Слави. Як повідомив Максим Варава працівниками „Каштану“  буде виставлено пропозицію щодо проведення цих робіт на Прозоро до кінця тижня. Комісія рекомнендувала фахівцям міської ради надати допомогу у підготовці відповідної документації.

Крім того, комісія обговорила ще ряд питань, зокрема: проведення архітектурного конкурсу щодо облаштування громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України; облаштування тротуарів у місті; про здійснення контролю за виконанням робіт з реконструкції полігону твердих побутових відходів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua