Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 травня 2019 року 16:31

Завтра в Україні стартує ЗНО

У вівторок, 21 травня, розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання. Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, більше 160 тисяч абітурієнтів з усієї України складатимуть ЗНО з математики.

Учасники ЗНО – випускники шкіл Пирятинської міської ради будуть проходити ЗНО з математики на пунктах тестування у м. Лубни. Цього року кількість охочих складає 71 чоловік.

Тестування з математики розпочнеться об 11 годині, допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО дозволено лише за наявності оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Радимо учасникам ЗНО заздалегідь дізнатися адресу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики, зазначену у запрошенні-перепустці на інформаційній сторінці, а також взяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, та, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування з часу входу і до моменту виходу з пункту проведення ЗНО.

Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо.

На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті – 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання – 62.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua