Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2019 року 17:44

Відбулося засідання бюджетної комісії

14 травня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На порядок денний винесено 13 питань. У роботі комісії взяв участь міський голова Олексій Рябоконь.

Депутати розглянули та рекомендували винести на затвердження сесії питання про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та структури апарату міської ради та її виконавчих органів. Також заслухали інформацію про фінансово-господарську діяльність КП „Каштан“ за 2018 рік та погодили передачу витрат з реконструкції та надання дозволу на передачу мережі водовідведення із влаштуванням каналізаційно-напірної станції в Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4.

Обговорили питання про внесення змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Пирятинської міської ОТГ. Запропоновані зміни були напрацьовані членами Координаційної ради з питань громадського бюджету, які були присутні на засіданні комісії. У підсумку обговорення вирішили більш детально розглянути ці зміни на засіданні Клубу громадського діалогу 24 травня.

Далі комісія розглянула та надала згоду на співфінансування ряду проектів, які підготовлені для участі в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області: „Сонячне WI-FI дерево в Пирятині – крокуємо в Європу“, загальна вартість – 88, 4 тис. грн.; „Екологічно-пошуковий осередок в парковій зоні Пирятинського закладу освіти „Ромашка“, загальна вартість – 98,0 тис.грн; „Зупинка, як картинка – художньо-патріотичний розпис автобусної зупинки в Олександрівському старостинському окрузі Пирятинської міської ОТГ“, загальна вартість – 25,5 тис. грн.; „Екошкола – екопростір на базі Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4“; „Скриньки милосердя й допомоги у Пирятинській громаді – творимо добро разом“, загальна вартість –99,4 тис.грн; „Створення умов для сприяння творчій та інтелектуальній діяльності осіб з інвалідністю на території пирятинської міської ОТГ“, загальна вартість – 108,76 тис.грн. 

Крім того, за пропозицією голови постійної комісії Владислава Йощенка, директори шкіл проінформували про використання освітньої субвенції. Кошти спрямовуються на придбання навчального обладнання для початкової школи, комп’ютерного та телевізійного обладнання, оновлення матеріально-технічної бази тощо. Проводиться процедура відкритих торгів, частину обладнання вже придбано, до 1 вересня всі заплановані заходи буде завершено.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua