Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2019 року 18:57

В Україні стартував конкурс учнівських фото та відеоробіт „Безпечна країна“

Відповідно до укладеного 12 квітня 2019 року Меморандуму між Міністерством освіти і науки України, Міністерством інформаційної політики України та Міжнародним Благодійним Фондом ,,Допомогти постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод“ започатковано соціальний проект ,,Безпечна країна“ Проект направлений на запобігання проявів усіх видів насильства та травматизму у закладах освіти; привернення уваги молоді та педагогічних працівників до проблематики булінгу, кібербулінгу в мережі Інтернет та інвалідності, внаслідок дорожньо-транспортних пригод, а також необхідності зменшення смертності внаслідок ДТП. Так, лише за минулий рік в Україні в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 176 дітей, близько 4000 травмувалися. А з проявами насильства та булінгу, за статистикою, стикається 67% дітей. Організатори сподіваються, що цим конкурсом зможуть привернути увагу суспільства до цих страшних цифр і зберегти дитячі життя.

Проектом ,,Безпечна країна“ передбачено проведення протягом травня-листопада 2019 року Всеукраїнського конкурсу відео- та фоторобіт серед учнів та вихованців закладів освіти про те, як вони своїми очима бачать вихід із таких ситуацій, як протидія булінгу та уникнення травматизму в школі, на дорозі, на подвір’ї тощо.

Конкурс проходитиме за двома темами:

молодь за безпеку дорожнього руху;

протидія булінгу (цькуванню) в закладах освіти.

До участі в конкурсі запрошується молодь – учні та вихованці закладів освіти, без вікових обмежень. Учасники до 14 років – за наявності згоди батьків/опікунів.

Автори кращих фото- та відеоробіт будуть відзначені грамотами та цінними подарунками. Найкращі відеоролики конкурсу ляжуть в основу соціальної реклами для демонстрації на телебаченні та в мережі Інтернет.

Детальніше з умовами конкурсу, вимогами до конкурсних робіт та порядком подання фото- та відеоматеріалів можна ознайомитися за посиланням: http://dopomogadtp.com/ua/vseukrainskyj-konkurs-sotsialnykh-foto-ta-videorobit-bezpechna-kraina/

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua