Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2019 року 17:53

День ліцею

Традиційно наприкінці навчального року Пирятинський ліцей відзначає учнів та вчителів, які протягом року досягли певних висот. Цього року День ліцею проходив під девізом „Посієш вчинок – пожнеш звичку, посієш звичку – пожнеш характер, посієш характер – пожнеш долю“.

Розпочався захід із виконання гімну ліцею. Далі велику шкільну родину привітала директор навчального закладу Лариса Пономаренко. З вітальним словом до ліцеїстів звернувся міський голова Олексій Рябоконь, який зазначив, що ліцей робить неоціненну справу – виховує підростаюче покоління, яке в майбутньому братиме участь у розбудові нашої держави та Пирятинської громади. Побажав подальших успіхів та високих досягнень.  

Далі розпочалася урочиста церемонія нагородження. Першими відзначили учнів в номінації „Наукова еліта України“ “(за 2,3 місце у Всеукраїнському конкурсі захисту науково-дослідницьких робіт при МАН України) та „Ерудит майбутнього“ (за 2,3 місце у ІІІ обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, фізики, російської мови та інформаційних технологій).

Продовжилося свято привітанням голови райдержадміністрації Олега Кучі та відзначенням ліцеїстів в номінаціях: „Кібер - геній“ (за участь в Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності, обласному чемпіонаті з інформаційних технологій), „Натхнення ліцею“ (за участь в обласному історичному  та літературному конкурсі, обласній історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді та всеукраїнському конкурсі з англійської мови), „Спортивна гордість“ (за участь в обласних спартакіадах), „Лідер ліцею“, „Творча особистість“(за здобутки у творчих напрямках діяльності)

Святковий настрій створювали учасники художньої самодіяльності. Захід пройшов в теплій та дружній атмосфері.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua