Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 травня 2019 року 17:11

Як створити спроможне ОСББ з проектом HOUSES?

14 травня відбулася офіційна зустріч міського голови Олексія Рябоконя та представників міської ради з регіональним координатором ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку в Полтавській області Вікторією Курилко щодо мобілізації співвласників багатоквартирних будинків на спільні дії.

У ході зустрічі були оговорені питання щодо мотивації по створенню ОСББ. Вікторія Курилко запропонувала проведення тренінгів з ініціативною громадою та існуючими головами ОСББ, а також юридичний супровід для подальшої співпраці з об’єднаннями.

Зазначимо, що Проект ЄС/ПРООН (HOUSES) впроваджується Програмою розвитку ООН та фінансується Європейським Союзом.

Основна мета Проекту – мобілізація співвласників житла в багатоквартирних будинках в Україні та підтримка їхньої мотивації до підвищення рівня енергоефективності власних будинків. Протягом двох років Проект „Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень“ буде проводити інформаційну кампанію на національному, обласному та місцевому рівнях з метою інформування широкої громадськості та місцеві громади щодо нового законодавства у сфері енергоефективності, програм Фонду енергоефективності та механізмів фінансування, які він пропонує. Проект проводитиме серію групових та індивідуальних консультацій для активістів, які мають намір створити ОСББ, активів вже створених ОСББ та місцевої влади з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків.

 Міським головою Олексієм Рябоконем  дані доручення щодо проведення роботи по створенню ініціативних груп та  організації тренінгів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua