Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 травня 2019 року 11:32

Із засідання освітянської комісії

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, 13 травня, працювала постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. На розгляд винесено 6 питань.

За пропозицією голови постійної комісії Олександра Горбачова порядок денний був доповнений додатковим питанням про організацію надання допомоги на лікування Сергію Шевченку. Координатор волонтерського руху Світлана Німець повідомила, що волонтерами спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено благодійний захід для збору коштів на лікування Сергія. Але цих коштів не достатньо. У районі створено благодійний фонд „Турбота“, проте голова, який його очолює, не може виконувати свої обов’язки, і фонд повноцінно не функціонує. Комісія рекомендувала волонтерам вивчити досвід інших громад щодо роботи благодійних фондів, а директору міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлії Кабушці проінформувати про проведену роботу на сесії міської ради.

Далі депутати розглянули питання про прийняття у комунальну власність Пирятинської міської ОТГ, в особі Пирятинської міської ради, із спільної власності територіальних громад Пирятинського району майнового комплексу та майна районного Будинку культури; створення Пирятинського культурно-громадського центру та Пирятинської публічної бібліотеки, затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посади керівників закладів культури Пирятинської міської ради. Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка ознайомила із змінами, які пропонується внести до рішення сорок шостої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 21 грудня 2018 року № 381 „Про затвердження Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2019 рік“. Рекомендували ці питання винести на затвердження сесії міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua