Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 листопада 2015 року 08:25

На нараді у міського голови

24 листопада 2015 року відбулася нарада у міського голови за участю надавачів житлово-комунальних послуг та представників банківських установ.

Приводом для проведення цієї наради стали скарги мешканців міста на високу вартість банківських послуг при проведенні розрахунків споживачів житлово-комунальних послуг. Величина комісійного збору в багатьої банківських установах інколи перевищувала розмір самого платежу.

Під час проведення наради встановлено, що місцеві надавачі житлово-комунальних послуг - КП „Пирятинський міський водоканал“, Пирятинські очисні споруди, ТОВ „ТД „Лубнигаз“, Пирятинська філія ВАТ „Полтаваобленерго“, крім ПП „Хазар - 2007“, при розрахунку тарифу на свої послуги включили оплату банківських послуг у структуру тарифу. Надавачі житлово-комунальних послуг повинні були заключити договора із банківськими установами для безоплатного обслуговування всіх своїх споживачів, крім споживачів послуг які надає ПП „Хазар-2007“. Тобто споживачі послуги централізованого опалення будинку 4А, 4Б по вул. Червоноармійська та вул. Коцюбинського, 33 повинні сплачувати за послуги банку самостійно. Таке рішення було прийнято жителями будинків під час проведення громадських слухань з метою зниження розміру тарифу.  

Після емоційного і бурхливого обговорення цієї проблеми, міський голова Рябоконь О.П. дав доручення керівникам міських комунальних підприємств в обов’язковому порядку заключити договора з банківськими установами на розрахунково-касове обслуговування.

Міський голова поставив вимогу перед підприємствами ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“, ТОВ „ТД „Лубнигаз“, Пирятинськой філії ПАТ „Полтаваобленерго“ також укласти   договора з банками на обслуговування.

Також міський голова звернувся з вимогою до керівників банківських установ, на рівні обласного керівництва банками, розглянути питання щодо зниження комісійної винагороди за послуги банків.     

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua