Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2019 року 17:52

„Освітні інновації в сучасній школі“

Саме під такою назвою сьогодні, 13 травня, в Опорному закладі Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 відбувся міжрайонний семінар-практикум для батьків та директорів освітніх закладів Гребінківської та Чорнухинської громад. Метою заходу було ознайомити учасників із основними принципами, формами та методами інноваційних технологій, методикою їх впровадження у освітній процес. Здійснити обмін досвідом та інформацією про ефективні шляхи застосування інноваційних технологій на уроках з предметів різних циклів, показати переваги інноваційних технологій у формуванні навичок та вмінь, виробленні цінностей, створенні атмосфери співробітництва, взаємодії учнів на уроках.

Привітали учасників семінару міський голова Олексій Рябоконь та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко.

Учасники семінару мали можливість відвідати фрагменти уроків вчителів, які працюють за програмами „Інтелект України“, „Розумники“, НУШ, використання ІКТ на заняттях основної школи та ознайомились із роботою школи в проектній діяльності.

Представники Гребінківської громади подякували за пізнавальний візит та виявили бажання працювати за  програмами „Інтелект України“, „Розумники“. Слова вдячності висловили гості з Чорнухинської селищної ОТГ за можливість  ознайомитися  з ефективними шляхами застосування сучасних підходів та інноваційних технологій в освітньому процесі. Їм було цікаво  спостерігати за  знаннями дітей,  передусім, необхідними навичками роботи з інформацією, аналізу, творчого мислення, розвитку пізнавальних процесів, якостей особистості школяра. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua