Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 травня 2019 року 21:19

Фестиваль авторської пісні імені Володимира Прокопенка

З метою вшанування пам’яті Володимира Прокопенка, популяризації авторської пісні, підвищення рівня виконавчої та творчої майстерності самодіяльних авторів 11 травня в районному Будинку культури відбувся V фестиваль авторської пісні. Ведуча фестивалю – Лідія Прокопенко.

Талановиті та обдаровані пирятинці та гості радували глядачів піснями.

Народний аматорський фольклорний колектив „Молодички“ із Сасинівки, фольклорний колектив „Пісенне джерело“ з Олександрівки, тріо „Гармонія“ із Заводського та творчий родинний дует „Водограй“ районного Будинку культури нікого не залишили байдужим до своєї творчості.

Сергій Козін з Анастасією Коваленко подарували глядачам пісню на слова Михайла Шевченка та музику Сергія Козіна „Душа“. У виконанні вокального ансамблю „Ґаздині“ та вокального дуету „Співаночки“ з Олександрівки прозвучали пісні Алли Ященко, завідувача Олександрівським сільським клубом. Пісні на слова і музику Володимира Луценка та Володимира Нічика виконали учениці Пирятинської школи мистецтв Софія Сурмач та Софія Тимофієнко. Людмила Литвиненко з Кейбалівки подарувала глядачам пісню „Про життя“.

Учасників фестивалю від міської громади щиро привітала в.о. начальника відділу культури і туризму міської ради Наталія Половка. До привітань учасників фестивалю долучилися голова районної ради Сергій Пазюк та заступник голови райдержадміністрації Оксана Коломієць і вручили Дипломи учасникам.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua