Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 травня 2019 року 11:36

Перемога в обласному огляді-конкурсі на кращу організацію правової освіти та виховання

З метою пошуку і впровадження оптимальних форм роботи з неповнолітніми щодо попередження правопорушень і злочинів щорічно проводиться І (районний/міський) та ІІ (обласний) етапи огляду-конкурсу на кращу організацію правової освіти та виховання у закладах освіти області. На обласний етап конкурсу були направлені матеріали  Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 4 як переможця І етапу конкурсу.

Оргкомітет і журі обласного огляду-конкурсу при визначенні кращих спиралися на основні критерії оцінювання поданих матеріалів: наявність системності у правовиховній та правоосвітній роботі, дотримання принципів безперервності і наступності; рівень нормативно-правового та програмно-методичного забезпечення правоосвітньої та правовиховної роботи, наявність кабінетів, куточків, стендів права у закладі освіти; запровадження інноваційних форм, методів, моделей, концепцій, проектів у правоосвітній та правовиховній роботі; налагодження співпраці закладів освіти з правоохоронними органами, органами юстиції, підрозділами і структурами, що працюють з дітьми; взаємозв’язок системи викладання предметів правового циклу з організацією виховних заходів; кількість, різноманітність і ефективність проведених заходів; моніторинг правопорушень серед учнів закладу освіти, форми і методи проведення профілактичної роботи; організація учнівського самоврядування; форми і результати правоосвітньої роботи з батьками; коректне і естетичне оформлення матеріалів.

За підсумками обласного огляду-конкурсу Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 4 здобула ІІ місце і нагороджена грамотою Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації.

Журі відзначило, що Пирятинською зш І-ІІІ ст. № 4 напрацьовано певний вдалий досвід проведення правоосвітньої та правовиховної роботи, розроблено власну концепцію правової освіти і правового виховання, яка передбачає формування у молоді громадянської компетентності як однієї з ключових компетентностей.

Дякуємо педагогічному колективу Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 4 за результативну участь в обласному етапі-конкурсі та бажаємо успіхів у подальшій правоосвітній та правовиховній роботі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua