Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 травня 2019 року 09:35

Відбулася відкрита спартакіада з рекреаційних видів спорту

Хорольський осередок осіб з інвалідністю провів відкриту спартакіаду з рекреаційних видів спорту, присвячену Європейському дню боротьби за рівність людей з обмеженими можливостями.

На запрошення організаторів свята відгукнулася і наша спортивна команда людей з обмеженими фізичними можливостями у складі: Юлії Плошко, Ольги Лукечі, Сергія Лукечі, Галини Шам, Валентини Снігир, Ярослава Капетія, Ярослава Охріменка, Олени Коробіциної, Тетяни Миленко, Віктора Безсмертного.

Учасників змагань привітали заступник голови Хорольської райдержадміністрації Сергій Абрамов, голова Хорольської районної ради Віра Мартюк та депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров. Головам міських та районних організацій інвалідів посадовці вручили подяки за популяризацію рекреаційних видів спорту для оздоровлення та залучення до активного способу життя людей з інвалідністю.

Змагання проводились з 5-ти видів спорту: дартс, бомбаскет (закидання м’яча в кільце), кеглі, настільний теніс та присідання. Приємно відзначити, що наша команда гідно представила місто Пирятин, виборовши три призові місця.

Вітаємо із перемогою наших спортсменів і бажаємо їм спортивної удачі, неодноразових виступів і перемог.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua