Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 квітня 2019 року 19:16

Із засідання земельної комісії

25 квітня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. У засіданні взяв участь міський голова Олексій Рябоконь.

У ході обговорення питання про заключення договору оренди земельної ділянки з ТОВ „Сільськогосподарське підприємство комбікормовий завод“ начальник відділу із земельних та екологічних питань  виконкому міської ради Євген Стадник повідомив, що підприємство просить поновити договір оренди земельної ділянки площею 7,0589 га. ТОВ „СПКЗ“ має намір ввести в експлуатацію другу чергу елеватора, що дасть можливість залучити додаткові інвестиції та створити 40 робочих місць. У ході обговорення комісія рекомендувала сесії міської ради заключити з товариством з обмеженою відповідальністю „Сільськогосподарське підприємство комбікормовий завод“ договір оренди земельної ділянки строком на 5 років. Проте будівництво елеватора підприємство зможе розпочати лише після надання висновку Міністерства екології та природних ресурсів щодо безпечності його для громади міста.

Далі члени комісії розглянули та рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії низку питань, які стосувалися затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства тощо.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua