Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 травня 2019 року 08:43

Стартував конкурс фотографій „Вікі любить Землю“

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації повідомляє, що 01 травня стартував конкурс фотографій природоохоронних територій „Вікі любить Землю“. Протягом місяця всі охочі можуть подавати свої роботи та змагатися за перемогу у кількох конкурсних номінаціях.

Вже всьоме громадська організація „Вікімедіа Україна“ запрошує наповнювати Вікісховище фотографіями пам’яток природи під вільною ліцензією. Мета конкурсу – створення найповнішої бази фотографій пам’яток природи для ілюстрування Вікіпедії та інших вікіпроектів.

За попередні шість років конкурсу учасники завантажили понад 70 тисяч вільних зображень об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, яких є понад 8200 у державному реєстрі. Це великий внесок у розвиток вільних знань, однак ще більше половини об’єктів у конкурсних списках залишаються не проілюстрованими.

Участь у конкурсі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Впродовж травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені у період конкурсу або раніше, після чого професійне журі визначить переможців у кількох номінаціях, а також обере 10 найкращих робіт, які візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу. Автори найкращих світлин та найбільш активні учасники отримають цінні призи.

Із регламентом конкурсу можна ознайомитись на сайті „Вікімедіа Україна“.

Детальніше про цьогорічні зміни до регламенту – на сайті „Вікі любить Землю“.

Сайт конкурсу – http://wle.org.ua/. Із запитаннями та пропозиціями можна писати оргкомітету за адресою: wle@wikimedia.org.ua.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua