Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 квітня 2019 року 09:27

Пирятинські рятувальники розпочали профілактичні бесіди з настоятелями церков

Незабаром весь світ відзначатиме найдавніше християнське свято – Воскресіння Христове. Це свято традиційно пов’язане зі скупченням великої кількості людей у храмах та прилеглій території з масовим використанням відритого вогню, зокрема свічок тощо.

З метою дотримання правил пожежної безпеки співробітники Пирятинського РС Головного управління ДСНС України у Полтавській області проводять профілактичні бесіди з настоятелями церков. Під час спілкування рятувальники роз’яснюють правила та вимоги пожежної безпеки.

Рятувальники нагадали священнослужителям правила пожежної безпеки, правила поведінки під час пожежі, евакуації, використання первинних засобів пожежогасіння. Також співробітники ДСНС вручили тематичні листівки та поповнили наочними агітаційними матеріалами куточки безпеки культових споруд.

Культові споруди належать до пожежонебезпечних будівель і є об’єктами з масовим перебуванням людей. Ці споруди зазвичай становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність. Особливостями пожежної небезпеки культових споруд є те, що в них використовується відкритий вогонь: свічки, факели, світильники, а також є підземні приміщення зі складним плануванням, без систем вентиляції. Крім цього, старі культові споруди переважно зведені з використанням дерев’яних матеріалів. Пожежі, що виникають у таких спорудах є резонансними, завдають як матеріальних, так і великих моральних збитків державі та суспільству.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua