Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 квітня 2019 року 17:39

Визначено переможця конкурсу на посаду керівника Пирятинської школи мистецтв

Відбулося  друге засідання конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення посади керівника Пирятинської школи мистецтв. Голова комісії Лариса Кочур відразу запропонувала членам комісії визначитися зі способом голосування за переможця конкурсу. Було  вирішено проводити відкрите голосування.

Нагадаємо, що на  першому засіданні Володимир Луценко був допущений до участі конкурсі та презентував Стратегію розвитку закладу на один і п’ять років на публічній зустрічі перед педагогічним колективом школи та представниками батьківської громади. Отримав від них схвальні відгуки. Тому сьогодні презентував цю стратегію перед конкурсною комісією. Він озвучив основні проблемні питання, а також напрямки розвитку освітнього процесу такі, як: модернізація системи оцінювання знань учнів, впровадження принципів Нової української школи,  також окремо зупинився на меті створення відділу фотомистецтва та відновленні роботи шкільного духового оркестру. Члени комісії Тамара Коваленко, Сергій Козін, Аліна Мірошніченко задали ряд питань щодо впровадження нових освітніх програм і принципів оцінювання знань учнів школи в умовах реформи.

Як досвідчений керівник Володимир Луценко продемонстрував присутнім, що добре знає проблемні ділянки  в діяльності навчального закладу, особливі досягнення школи, а також зосередився на першочергових заходах, які необхідно вирішити  як у господарській діяльності, так і в навчальному процесі.

У підсумку співбесіди з кандидатом Лариса Кочур, як голова конкурсної комісії, наголосила, що перспективний план, презентований кандидатом на посаду,  потребуює інтенсивної роботи і його, як керівника, і трудового колективу, а також фінансування. Виконання керівником закладу перспективних планів  є однією з умов контракту, як це передбачено Положенням про конкурс. 

Члени  комісії одноголосно вирішили рекомендувати Володимира Луценка  на посаду керівника Пирятинської школи мистецтв. Далі буде підготовлено проект рішення для розгляду та прийняття відповідного рішення сесією Пирятинської міської ради щодо призначення на посаду та укладено строковий трудовий договір (контракт) терміном на п’ять років.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua