Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 квітня 2019 року 18:27

На засіданні виконкому

16 квітня відбулося  засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 26 питань порядку денного.

Засідання розпочалося з підбиття підсумків відвідування членами виконкому засідань у І кварталі 2019 року. Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець інформувала про стан відвідування, зазначивши, що у І кварталі 2019 року проведено 9 засідань виконкому, на яких  прийнято  122 рішення.

На виконання рішення виконкому у лютому місяці поточного року загальним відділом  та інформаційного забезпечення виконкому міської ради проінформовано партійні осередки, які делегували своїх представників до складу виконкому міської ради сьомого скликання, про моніторинг відвідування членами виконавчого комітету Пирятинської міської ради засідань виконкому впродовж 2018 року. Пирятинська районна партійна організація Всеукраїнського об’єднання „Свобода“ запропонувала нову кандидатуру для введення до складу виконавчого комітету міської ради.

Аналізуючи відвідування та демонструючи інфографіку Тетяна Нестерець зазначила, що у зв’язку з роботою в іншому місті протягом І квартала 2019 року не буває на виконкомі Безбородов С.А. Жодного разу у 2019 році не з’явився на засідання і Козін А.О. Рейтинг щодо найнижчої явки   на засідання   виконкому  посіли:  Крагель В.В.   (7 засідань) та  Бартошак В.А. (6 засідань). Близько   половини засідань відвідали Бабак Р.М. та Острянський В.В.  (5 засідань), Кальницький О.О. та  Снаговський О.О. (4 засідання). У І кварталі стовідсоткове відвідування засідань виконкому Кочур Л.В., Варава М.В., Чайка Т.Г.  та Шикеринець І.С. (9 із 9). Пропустили з поважних причин 1-2 засідання Андрейщук Р.А., Бугайов В.М., Гудзь В.В., Маслак В.О., Чепур О.О. та Тарасовський І.М.

Виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради Людмила Зібніцька проінформувала членів виконкому про стан організації харчування дітей у закладах освіти. Зокрема, вона повідомила, що гарячим харчуванням охоплено 1716 учнів,  що становить 85 % від загальної кількості здобувачів освіти. Стовідсотково охоплені безкоштовним гарячим харчуванням пільгові категорії дітей. Учні 1-4 класів харчуються на умовах співфінансування (10 гривень бюджет міської об’єднаної територіальної громади та 2 гривні батьківська плата), решта учнів 5-11 класів та вихованці групи продовженого дня – за батьківські кошти. Харчування у закладах  дошкільної освіти триразове. Відповідно до рішення сесії міської ради встановлена вартість харчування 30 грн., батьківська плата   складає 60 % у закладах дошкільної освіти міста та 40 % у закладах сільської місцевості. 

Людмила Зібніцька інформувала присутніх про організацію літнього оздоровлення дітей Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, зазначивши, що на літо 2019 року сформовано перспективну мережу таборів з денним перебуванням та створено банк даних дітей, бажаючих оздоровиться в позаміських таборах області.

Під час розгляду питання про дотримання вимог законодавства щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з обмеженими можливостями у закладах освіти, Віктор Бугайов запропонував додатково розглянути питання про роботу Пирятинського інклюзивно-ресурсного центру. Міський голова Олексій Рябоконь підтримав цю пропозицію та доручив фахівцям міської ради підготувати інформацію на наступне засідання виконкому.

У ході засідання члени виконкому встановили розмір кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) об’єктів за рахунок бюджету міської ОТГ на 2019 рік при виконанні робіт у звичайних умовах 8527,0 грн., при середньому розряді складності робіт 3,8.; надали тимчасовий дозвіл на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі предметами ритуальної належності. Також розглянули питання впорядкування адрес житлових будинків та прийняли рішення про встановлення режиму роботи об’єктам торгівлі та закладам ресторанного господарства у Великодню ніч.

Наостанок, внесено зміни до складу Ради  підприємців при виконкомі Пирятинської  міської ради та фінансового плану комунального підприємства „Каштан“ на 2019 рік.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua