Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 листопада 2015 року 10:52

Перша сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання обрала керівний склад ради

11 листопада відбулася перша сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. На початку пленарного засідання Пирятинський міський голова  Олексій Рябоконь та Олександрівський сільський голова  Ніна Клітко підписали Договір про виконання соціальних зобов’язань. Цим документом передбачено, що кошти, отримані від сплати податків на території сіл Олександрівка, Могилівщина, Рівне, використовуватимуться в повному обсязі на покращення інженерної та соціальної інфраструктури, утримання об’єктів комунальної власності  вищезгаданих сіл. Пирятинська міська рада сприятиме створенню громадського активу при старості села Олександрівка, забезпечить збереження дошкільного навчального закладу, загальноосвітньої школи 1-го ступеня, фельдшерсько-акушерського пункту, сільського будинку культури. Продовжить роботу з благоустрою, вивозу сміття в рамках реалізації проекту співробітництва, здійснюватиме утримання доріг на території сіл Олександрівка, Могилівщина, Рівне.

Відкрила сесію голова Пирятинської міської виборчої комісії Наталія Олійник, яка поінформувала присутніх про підсумки виборів та визнання повноважень Пирятинського міського голови  Олексія Рябоконя та депутатів  Пирятинської міської ради.  Рішеннями сесії внесено зміни до міського бюджету на 2015 рік, міської цільової програми фінансування потреб комунального підприємства „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної власності  та плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік. Створено робочу групу по розробці  Статуту Пирятинської об’єднаної міської територіальної громади. Прийнято рішення про припинення діяльності Олександрівської сільської ради та її виконавчого органу, обов’язки старости сіл Олександрівка, Могилівщина, Рівне до проведення перших виборів виконуватиме колишній сільський голова Ніна Клітко.

Наступними рішеннями затверджено керівний склад Пирятинської міської ради. Заступниками міського голови з питань діяльності виконкому залишилися  Ігор Шикеринець та Максим Варава. Керуючим справами виконкому міської ради – Лариса Кочур. Таємним голосуванням обрано секретаря Пирятинської міської ради – Тетяну Чайку, депутата міської ради трьох скликань, яка працювала на посаді головного редактора ПП „ТРК „Пирятин“. За цю кандидатуру проголосувало 19 депутатів, проти – 7. Утворено п’ять постійних депутатських комісій, затверджено їх склад і голів. Утворено виконавчий комітет Пирятинської ради, визначено його чисельність та персональний склад. Крім керівництва міської ради, до його складу увійшли громадяни, яких запропонували районні осередки політичних партій, представлені  у міській раді.

У різному депутат Олексій Михайлюк, член ВО „Свобода“, запропонував підтримати заяву, у якій висловлюється незгода з репресіями нинішньої влади проти колишніх опонентів через застосування вибіркового правосуддя. Заяву прийняли до відома.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua