Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 квітня 2019 року 09:07

Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині

Пирятинська міська рада - одна з 20 об’єднаних громад, які стали фіналістами конкурсного відбору ОТГ проекту міжнародної організації Глобал Ком’юнітіз та команди Проекту „Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині“ (UСССТ).

Вже за тиждень розпочинається насичена програма з різноманітними формами й темами навчання, впровадженням інноваційних антикорупційних інструментів, проведенням інформаційних кампаній та багато іншого!

Партнером проекту #UCCCT є аналітичний центр CASE Україна (більш відомий своїм просвітницьким проектом Ціна держави), що спеціалізується на проведенні економічних досліджень, аналізі та прогнозуванні макроекономічної політики.

Діяльність CASE Україна фінансується з різних джерел, що гарантує незалежність організації. За час багаторічної праці організація має чимало досягнень у таких напрямках, як економічна просвіта виборців, прозорість державних підприємств, ефективність бюджетних витрат тощо.

У рамках реалізації проекту Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині CASE Україна розробляє унікальний online-калькулятор для розрахунку вартості освітніх і медичних послуг на рівні ОТГ. 

У проекті #UCCCT фахівці отримають знання про ефективні методи контролю за бюджетами в освіті та медицині. А також першими протестують антикорупційний онлайн-симулятор від нашого партнера CASE Україна.

Сподіваємося на співпрацю та обмін досвідом, а також на нові знайомства, знання та практики!  Всім ОТГ-фіналістам успіхів!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua