Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 квітня 2019 року 08:59

Пирятинська ОТГ взяла участь в Європейському конгресі

08 квітня делегація від Пирятинської ОТГ взяла участь в V  Європейському конгресі місцевого самоврядування в м.Краків (Польща). Це масштабна подія, яка зібрала близько 2000 учасників із усієї Європи для ґрунтовного обговорення питань місцевого самоврядування та регіонального розвитку. Україну на Форумі представляли і голови об’єднаних територіальних громад – члени Асоціації ОТГ.

Європейський Конгрес місцевого самоврядування – це платформа для зустрічей місцевих і регіональних лідерів з метою обміну думками щодо державного управління, громадських інституцій та бізнесу. Конгрес є хорошою можливостю для польських, українських і центральноєвропейських місцевих органів влади обговорення шляхів підвищення ефективності роботи за допомогою фондів Європейського Союзу. 

Серед тем, над якими працювали учасники форуму: роль місцевого самоврядування у формуванні місцевого ринку праці; співпраця та обмін досвідом як ключ до успіху; роль та значення міжмуніципальних асоціацій та угод; нові технології як інструмент сприяння розвитку міст і регіонів; бізнес та місцеве самоврядування – конфлікт чи симбіоз; сила місцевого самоврядування у його мешканцях – роль і значення громадянського суспільства; сильний імідж регіону – як залучити капітал та інше.

Пирятинці відвідали шість заходів на тему економіки та інвестицій. Практичний європейський досвід є дуже цікавим для нашої  громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua