Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 квітня 2019 року 22:03

Визначено переможця конкурсу на посаду директора Пирятинського краєзнавчого музею

09 квітня в конференц-залі Пирятинської загальноосвітньої школи № 4 відбулося друге засідання конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення посади керівника  Пирятинського краєзнавчого музею. Член комісії Аліна Мірошніченко внесла пропозицію приймати рішення щодо кандидата відкритим голосуванням. Решта членів підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, що на першому засіданні конкурсної комісії було вирішено допустити до участі у другому засіданні Купріян Наталію Геннадіївну, яка сьогодні презентувала стратегію розвитку закладу. Основним напрямком стратегії є перетворення музею на потужний науковий та культурний центр. Наталія Купріян поділилася планами на майбутнє. Зокрема, це створення електронного архіву музейних колекцій та власного веб-сайту, запровадження велосипедних та пішохідних екскурсій, розширення сфер діяльності, шляхом розробки нових додаткових послуг: розважальних, інформаційних, освітніх тощо.

Під час засідання член комісії Аліна Мірошніченко запропонувала Наталії Купріян створити сторінку музею у мережі „Фейсбук“ для більш ширшого інформування населення про роботу та заходи, які проводяться в закладі. Також рекомендувала взяти участь у Громадському бюджеті.

Ніна Клітко зауважила, що приміщення в якому розташований музей замале і при можливості його потрібно розширити. На що керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур зазначила, що міською радою планується облаштування виставкового залу у районному Будинку культури, який незабаром перейде у власність об’єднаної громади. 

У підсумку співбесіди з кандидатом Лариса Кочур, як голова конкурсної комісії, наголосила, що перспективний план, презентований Наталією Геннадіївною, наповнений цікавими заходами, але вони потребують інтенсивної роботи і її, як керівника, і трудового колективу, а також фінансування. Виконання керівником закладу перспективних планів  є однією з умов контракту, як це передбачено Положенням про конкурс. 

За результатами голосування Наталію Купріян визнано переможцем конкурсу на посаду директора Пирятинського краєзнавчого музею. Рішення прийнято одноголосно. Тож впродовж трьох робочих днів з дня визначення переможця міським головою буде видано розпорядження про призначення на посаду та укладено строковий трудовий договір (контракт) терміном на п’ять років.

 

Відео засідання конкурсної комісії.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua