Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 квітня 2019 року 14:20

Презентовано Стратегію розвитку Пирятинської школи мистецтв

05 квітня в актовій залі Пирятинської школи мистецтв відбувся публічний виступ перед трудовим колективом та батьками учнів кандидата на посаду керівника Пирятинської школи мистецтв  Володимира Луценка, де він презентував стратегію  розвитку закладу. Основними напрямками стратегії є зміна підходів до вивчення теоретичних предметів, підвищення рівня підготовки учнів, створення комфортних умов для перебування вихованців та викладачів у закладі.Володимир Луценко поділився планами та завданнями на майбутнє. Зокрема, це відкриття класу фотомистецтва. Адже створення художньої фотографії – один з найсучасніших та перспективних видів мистецтва. 

На публічній презентації кандидата на посаду побував і міський голова Олексій Рябоконь. Він зазначив, що міська рада, у зв’язку зі змінами у законодавстві, продовжує роботу щодо впровадження нових методів і форм роботи в управлінні персоналом. Кадрова політика на сьогодні вимагає прийняття на посаду керівника на конкурсних засадах, а потім робота - за контрактом, який укладається на п’ять років. "В галузі культури виконавчий комітет робить це вперше, але практика показує, що саме такі підходи дадуть можливість підібрати ефективних керівників, зацікавлених в розвитку культурних закладів: школи мистецтв і музею", - сказав Олексій Петрович. "Пирятинська міська рада вже має позитивний досвід в цьому напрямку: директори міських шкіл також пройшли конкурсний відбір, публічні презентації перед колективом і батьками, призначені за контрактами і успішно та відповідально працюють на посадах". 

Під час заходу представники педагогічного батьківського колективу озвучили основні питання щодо діяльності закладу, необхідності проведення ремонтних робіт в деяких класних кімнатах, внесення змін до Положення про призначення стипендій міської ради в частині визначення конкурсів, які дають підстави для отримання стипендії міської ради. Потім спільно обговорили можливі шляхи вирішення та покращення роботи школи. 

Публічна презентація Володимира Луценка співпала з приємною подією - з днем народження викладача теоретичних дисциплін школи мистецтв, яка колись, приїхавши на один рік, залишилася в Пирятині назавжди і працює в школі вже 47 років. Присутні привітали Гулієнко Лідію Миколаївну зі святом та подарували їй квіти. 

І на завершення - іще одна з умов конкурсу кандидатом на посаду виконана. Попереду - друге засідання конкурсної комісії. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua