Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 листопада 2015 року 10:06

Створюємо комплексну систему поводження з відходами на засіданні Клубу громадського діалогу

2 листопада 2015 року в приміщенні Центру громадського діалогу відбулося  чергове засідання Клубу громадського діалогу. Цього разу темою для обговорення на засіданні Клубу стало питання „Створення та впровадження комплексної системи поводження з відходами на території громад-учасниць проекту співробітництва“.

Учасників Клубу привітали міський голова Олексій Рябоконь, доктор наук з державного управління, професор, координатор Національної платформи з питань міжмуніципального співробітництва В’ячеслав Толкованов, експерти Проекту GIZ Штефан Дрегер та заступник керівника Проекту  GIZ в Україні Тарас Журавель.

Ігор Шикеринець,  експерт Клубу громадського діалогу, ознайомив учасників з тематикою та програмою засідання.

Заступник міського голови Максим Варава проінформував присутніх про заходи, які реалізовувалися впродовж чотирьох років на виконання рішення виконкому міської ради від 29.11.2012 № 342 „Про заходи щодо формування і впровадження системи організації збирання та вивезення твердих побутових відходів у м. Пирятин“. Ці комплексні заходи були напрацьовані за участю представників громади на делібераційній майстерні, яка була одним з перших кроків міської влади до активізації громади, залучення її до спільних дій та прийняття рішень. Саме тому в другій частині засідання Клубу учасникам було запропоновано інтерактивну роботу в групах. Кожна з чотирьох груп працювала над окремим завданням:

1.     Заходи по вдосконаленню системи збору та вивозу ТПВ на території громад-учасників.

2.     Пропозиції по вдосконаленню роботи КП „Каштан“ у сфері поводження з ТПВ.

3.     Заходи по організації еколого-просвітницької  роботи.

4.     Заходи по забезпеченню укладання договорів по вивозу та сплаті за надані послуги.

Таким чином, були напрацьовані пропозиції стосовно заходів для підготовки муніципальної програми з питань ТПВ.

На завершення засідання Клубу міський голова Рябоконь О.П. подякував учасникам за конструктивну і плідну роботу та запросив взяти участь у наступному засіданні Клубу громадського діалогу на цю ж тематику.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua