Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 квітня 2019 року 09:06

У підготовці до чергової сесії

03 квітня в конференц-залі Пирятинської загальноосвітньої школи № 4, відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

Почали роботу із розгляду питання Про внесення змін та доповнень до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. У результаті обговорення депутати запланували на послуги з утримання доріг 197, тис.грн, на благоустрій доріг 163,0 тис.грн та 300 тис. грн. на придбання щебеню.  Також комісія рекомендувала керівництву комунального підприємства „Каштан“ активно інформувати співвласників багатоквартирних будинків про види послуг, які надає підприємство. Стратегію подальшого розвитку КП „Каштан“ додатково розглянути на спільному засіданні постійних комісій.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда ознайомила присутніх із змінами, які пропонується внести до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Також проінформувала про джерела фінансування, з яких черговою сесією міської ради можна проводити розподіл коштів на реалізацію програм та заходів. У ході активного обговорення депутати внесли пропозиції та доповнення, зокрема, рекомендували передбачити кошти на проведення ремонту покрівлі Пирятинської загальноосвітньої школи № 4 (приміщення початкової школи), Калиновомостівського Будинку культури, на придбання житла для подружжя лікарів, ремонт та обслуговування Пирятинського районного військового комісаріату тощо. Комісія рекомендувала напрацьований проект рішення винести на затвердження сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua