Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 квітня 2019 року 13:40

Триває підготовка до чергової сесії

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії вчора, 01 квітня, працювала постійна комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. У засіданні взяли участь голови інших постійних комісій міської ради. Було розглянуто дванадцять питань порядку денного.

Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Рекомендовано затвердити ряд нових програм, зокрема: покращення матеріально-технічного забезпечення особового складу підрозділів Управління Служби безпеки України в Полтавській області, які беруть участь в операції об’єднаних сил на сході України; „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ“; організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятина у літній період; утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади; покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Каштан“.

Під час розгляду проекту  рішення Про внесення змін та доповнень до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік у депутатів виникли додаткові питання. Тому вирішили детально розглянути запропоновані зміни на спільному засіданні профільної та бюджетної комісій, яке відбудеться 03 квітня. На це ж засідання перенесено розгляд питання щодо внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Наостанок, комісія погодила співфінансування проекту „Реконструкція та впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в Пирятинському ліцеї, що знаходиться за адресою: вул.Визволення, 2а в м.Пирятин Полтавської області“. Загальна вартість проекту 20968,050 тис. грн., частка Пирятинської міської ОТГ становить 5482,0 тис. грн. Проектом передбачається утеплення фасаду, заміна покрівлі та реконструкція системи опалення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua