Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 квітня 2019 року 11:26

Тренінг з інтерактивних методик викладання для дорослої аудиторії від Швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO

Минулого тижня, з 25 по 29 березня, у Києві, проходив тренінг з інтерактивних методик викладання для дорослої аудиторії від Швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO. Тренерами заходу були Мартина Боґачик та Анна Кертичак з Фонду „Освіта для демократії“ (Fundacja Edukacja dla Demokracji) і Юрій Степанець зі спілки „Громадські ініціативи України“. Метою тренінгу було розширення тренерських можливостей активних представників об’єднаних територіальних громад. Для участі в ньому  були відібрані кращі випускники Школи місцевого самоврядування DESPRO (зі 160 учасників Школи – відібрано 20); з Пирятинської міської ради ними стали працівники виконавчого комітету: староста села Олександрівка Іван Тарасовський, начальник управління економіки Ірина Солдатова та начальник відділу персоналу та організаційної роботи Оксана Мілюта.

Це були п?ять днів насиченої, напруженої та безмежно цікавої роботи. Щодня заняття проходили з 9 до 23 години. Учасників учили інтерактивним методикам і технікам проведення, планування і оцінки тренінгів для дорослої аудиторії з метою вирішення складних питань та прийняття ефективних рішень у громадах. Кожен виконав завдання та провів тренінг для колег на задану тему, після чого отримав експертну аналітику своєї роботи.

На завершення усі стали сертифікованими тренерами.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua