Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 березня 2019 року 11:56

Відбулося засідання бюджетної комісії

28 березня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На порядок денний винесено 14 питань.

Депутати обговорили Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Пирятинській міській ОТГ та фінансову підтримку Пирятинської АЗПСМ, Калиновомостівського та Олександрівського ФАПів на 2019 рік. Погодили виділення 436, 0 тис. грн. на заходи Програми, в тому числі 120,0 тис. грн. на придбання туберкуліну для туберкулінодіагностики дітей ОТГ.

Розглянувши Програму „Забезпечення надання медичної допомоги жителям ОТГ комунальним підприємством „Пирятинська ЦРЛ“, комісія погодила виділення коштів для придбання житла лікарям.

Під час розгляду Програми „Підтримка Пирятинського районного військового комісаріату на 2019 рік“ Олександр Грицун проінформував депутатів, що на базі районного військового комісаріату планується створити територіальний центр комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України. У зв’язку з цим виникла потреба у виділення коштів у сумі 140,0 тис. грн для проведення ремонту та облаштування приміщення установи, а саме: заміни вікон, дверей, придбання меблів та будівельних матеріалів. Комісія рекомендувала включити цей захід до проекту Програми та винести його на затвердження сесії.

Також члени комісії розглянули  та рекомендували затвердити на сесії міської ради ще ряд програм на 2019 рік: „Територіальна оборона“, організація суспільно-корисних робіт для адмінпорушників; взаємодії з НПП „Пирятинський“ для здійснення природоохоронних заходів, що сприяють охороні та збереженню території та об’єктів природно-заповідного фонду на території Пирятинської ОТГ; проведення архітектурного конкурсу щодо облаштування громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України.

Далі депутати розглянули питання про виділення коштів на оплату енергоносіїв комунальними закладами охорони здоров’я. До кінця року на оплату енергоносіїв КП „Пирятинська центральна районна лікарня“ потребує 1,1 млн. грн., КП „Пирятинський центр первинної медичної допомоги“ – 466, 746 тис.грн. Комісія рекомендувала керівникам медичних закладів щоквартально подавати інформацію з розрахунками про використання енергоносіїв установами.

Депутати погодили внесення змін та доповнень до програм: соціального захисту та соціального забезпечення населення; розвитку лідерського руху в Пирятинські міській ОТГ; соціальної підтримки сімей, дітей та молоді; розвитку та підтримки інформаційних технологій міської ради; розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку ГО „ВФСТ „Колос“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua