Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 березня 2019 року 15:20

Директори шкіл прозвітували про фінансову-господарську діяльність за 2018 рік

27 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.  Розглянуто 15 питань та прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда ознайомила членів виконавчого комітету із змінами, які пропонується внести до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Детально обґрунтувала  спрямування коштів за пріоритетними напрямками. У результаті активного  обговорення питання було одноголосно затверджено.

Отримавши фінансову самостійність директори шкіл вперше звітували про фінансово-господарську діяльність закладів за 2018 рік. Опорні школи фінансувалися за рахунок освітньої субвенції та міського бюджету. Протягом звітного періоду у навчальних закладах здійснено ряд робіт. Приміром, у Пирятинському ліцеї та філії проведено заміну вікон та дверей, проведено ремонт роздягалень спортивного залу; у Пирятинській школі зш І-ІІІ ступенів № 4 проведено капітальний ремонт спортивного залу, замінено 45 вікон на енергозберігаючі, облаштовано дитячий майданчик, поповнено бібліотечний фонд підручниками для автосправи; в Опорному закладі Пирятинська зш І-ІІІ ступенів № 6 проведено капітальний ремонт актової зали, їдальні, поточний ремонт харчоблоку, придбано систему очищення води тощо.

У продовження роботи щодо дотримання правопорядку на території об’єднаної громади члени виконкому затвердили Положення про робочу групу для здійснення моніторингу за перебуванням неповнолітніх у закладах сфери розваг та громадського харчування, порядок  проведення моніторингу та склад групи.

Щороку початок весни, прибирання та озеленення території населених пунктів Пирятинської міської ради, підготовка до Великодніх та травневих свят асоціюється зі щорічною акцією  „За чисте довкілля“. Не став винятком і цей рік. Членами виконкому прийняте рішення „Про проведення щорічної акції „За чисте довкілля“ на території Пирятинської міської ради“.  Акція  „За чисте довкілля“ розпочнеться з 1 квітня і триватиме до 1 червня. 13 квітня буде проведено день благоустрою території населених пунктів міської ради за участю колективів підприємств, установ, організацій, мешканців житлових будинків, учнівської молоді.

У ході розгляду питання про доцільність поселення жительки села Калинів Міст до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району члени виконкому дійшли висновку, що ця громадянка може бути поселена на безоплатній основі.

Крім того, розглянуто ряд питань про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки, нумерацію квартир, присвоєння адреси земельній ділянці тощо.

     Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua