Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 березня 2019 року 10:37

Координаційна рада з підтримки та розвитку об’єднаних територіальних громад Полтавської області

Відбулося V розширене засідання навчально-консультативної робочої групи з напрямку ,,Удосконалення мережі освітніх закладів“ в Семенівській об’єднаній територіальній громаді на базі Семенівського навчально-виховного комплексу № 2 під головуванням директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Харченко. Участь у заході взяли  голови об’єднаних територіальних громад, керівники інтернатних закладів та закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду представляли Раїса Андрейщук, заступник міського голови з питань діяльності виконкому та  Тамара Коваленко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради.  

На засіданні було обговорено одне із ключових питань – впровадження елементів досвіду фінської системи освіти, яка передбачає, в першу чергу, шанобливе ставлення до дитини, практичне спрямування, формування самостійності та працелюбності, рівнозначне фінансування закладів освіти, створення належного інклюзивного середовища та комфортних і доступних умов для всіх учасників освітнього процесу.

Крім того, у ході роботи ознайомилися з досвідом реалізації освітньої реформи в Семенівській об’єднаній територіальній громаді.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua