Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 березня 2019 року 15:21

Перші кроки до формування освітньо-культурно-спортивного простору громади

 23 березня  у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася проектна сесія за участю міського голови Олексія Рябоконя, заступників міського голови, керуючого  справами виконкому,   працівників   виконкому, представників  галузі освіти та культури та ректора і фахівців Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського Віталія Зелюка, Тетяни Устименко, Марини Єщенко.

 Мета заходу – напрацювати концепції розвитку галузі культури, зокрема і районного Будинку культури  та  формування освітньо-культурно-спортивного простору громади.

 Освітньо-культурна та спортивна галузі Пирятинської об’єднаної територіальної громади є важливою складовою Стратегії розвитку громади. Учасники обговорили та напрацювали  механізми подальших кроків, визначили основні стратегічні цілі та макет  Будинку культури.

 Також приділялася увага фахівців інституту  питанню комунікації в громаді, згуртованості, знаходження спільних  ідей та рішень, створення умов для генерування нових підходів у сфері розвитку освітнього простору громади.

 Учасники сесії  спільно виконали вправи як „Сервіси залучення“, „Цінності“, „Ярмарка артифактів“, які спрямовані  на якісну та ефективну співпрацю з громадськістю, залучення громадськості до  певної співпраці, вміння висвітлювати проведені заходи у ЗМІ.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua