Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 березня 2019 року 11:07

У Полтаві відбувся Форум „Цілі сталого розвитку: Полтавський вимір“

21 березня у Полтаві відбувся регіональний Форум „Цілі сталого розвитку: Полтавський вимір“.  Метою заходу, який організовано за сприяння Програми розвитку ООН в Україні, було донесення до громадськості Полтавщини інформації про глобальні цілі сталого розвитку, сприяння їх впровадженню на рівні області.

Однією з важливих цілей сучасного світового розвитку є активізація місцевого економічного розвитку на всіх рівнях, як базису для вирішення гуманітарних і соціальних програм. Основними секційними питаннями були: „Спільна відповідальність за довкілля“ та „Сталий розвиток міст і громад Полтавщини“. Пирятинську міську ОТГ представляли начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова та начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій управління економіки виконкому міської ради  Євгеній Крагель, які презентували досягнення громади в сфері соціально-економічного розвитку; план місцевого економічного розвитку, спрямований на підтримку місцевих підприємств; Інвестиційний паспорт громади, каталоги продукції місцевих товаровиробників та умільців.

На початку Форуму підбито підсумки конкурсу кращих ОСББ області, а по завершенню – огляд виставки робіт вихованців Малої академії наук та Полтавського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua