Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 березня 2019 року 10:37

Булінг та кібергбулінг, SEXSтінг і грумінг, психотропні речовини та розпиття спиртних напоїв неповнолітніми – проблема сьогодення

Відповідно до проектно-модульного плану Пирятинського ліцею проведено загальношкільні батьківські збори для батьків учнів 8-11 класів на тему „Булінг та кібергбулінг, SEXSтінг і грумінг, психотропні речовини та розпиття спиртних напоїв неповнолітніми – проблема сьогодення“.

На сьогодні це питання є дуже актуальним та важливим. Присутні переглянули, підготовлений психологічною службою відеоролик, після чого юрист Оксана Мізік детально пояснила батькам різновиди булінгу, кібербулінгу та їх наслідки. Зупинилася на питанні психотропних речовин, які, на жаль, є актуальною проблемою сучасності.

Інспектор ювенальної превенції сектору превенції Пирятинського ВП ГУНП у Полтавській області Олег Єщенко, головний спеціаліст з питань захисту прав дітей виконкому міської ради Інна Грицай та заступник начальника відділу „Пирятинське бюро правової допомоги“ Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Ольга Сокол стали співдоповідачами з питання: „Що потрібно знати батькам про відповідальність за своїх дітей перед Законом“. Запрошені наголосили присутнім на важливості контролю за своїми дітьми, привели багато життєвих прикладів, які трапляються в нашому місті. Батьки не були пасивними слухачами, а активно долучилися до обговорення.

Завідувач Пирятинського РС УДМС України в Полтавській області Сергій Суховерський повідомив батькам про необхідність оформлення паспортів у вигляді ID-картки та ознайомив із процедурою видачі даного документа.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua