Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 березня 2019 року 16:27

Із засідання бюджетної комісії

19 березня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва  У роботі комісії взяли участь депутати Полтавської обласної ради Іван Близнюк та Олександр Гаркавенко.

Депутати обговорили можливості залучення додаткових коштів з обласного бюджету у громаду. Заступник міського голови Максим Варава повідомив, що на сьогодні розроблені та подані три заявки на фінансування природоохоронних заходів із обласного фонду охорони навколишнього природного середовища: реконструкція мережі водовідведення по вул.Січових Стрільців та по вул.Мікромістечко, будівництво напірного колектора від Мікромістечка до вул.Полтавська. Ці проекти вартісні, тому на засіданні постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг потрібно визначитися з першочерговістю.

Іван Близнюк наголосив на необхідності проведення розчистки та поліпшення екологічного стану ділянки річки Удай на острові Масальський. Ці роботи також можна провести за рахунок співфінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Цього року необхідно отримати оцінку впливу на довкілля (ОВД), після чого зробити запит на отримання коштів обласного фонду для реалізації проекту у 2020 році. Крім того, повідомив, що на профільній комісії обласної ради узгоджено пропозиції щодо встановлення в 2019 році спортивних майданчиків за кошти обласного бюджету, серед них і Пирятинська міська об’єднана територіальна громада.

Заступник міського голови Раїса Андрейщук проінформувала, що у 2019 році за рахунок обласного бюджету буде облаштовано спортивний зал в підвальному приміщенні ліцею, де планується проведення занять із дзюдо.

Олександр Гаркавенко надав перелік обласних програм, участь у яких відкриває можливості отримати додаткові кошти з обласного бюджету. Серед них: програма розвитку фізичної культури і спорту, забезпечення молоді житлом, „Питна вода“ тощо. Запевнив, що депутати обласної ради всіляко підтримуватимуть  ініціативу Пирятинської міської ради.

Підсумовуючи, голова постійної комісії Владислав Йощенко зауважив, що на засіданні комісії напрацьовано алгоритм залучення коштів з обласного бюджету та висловив сподівання на продовженні тісної співпраці з депутатами обласної ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua