Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 березня 2019 року 13:38

Форум місцевого самоврядування у Львові

14 – 15 березня у Львові пройшов VII Форум місцевого самоврядування, де більше 200 учасників активно обмінювалися досвідом та дискутували про актуальні проблеми і перспективи місцевого самоврядування. Організаторами та партнерами форуму стали КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Асоціація міст України, проект ПУЛЬС (USAID), Проект ПРОМІС, GIZ, німецько-український проект „Реформа управління на сході України II“.

Серед учасників – міські, сільські, селищні голови з усієї України, представники центральних органів виконавчої влади, провідні експерти, науковці. Від Пирятинської ОТГ взяв участь в форумі начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій Євгеній Крагель.

Цього року Форум присвячено таким питанням: реформа місцевого самоврядування в Україні: проблеми на шляху реформи, зміна виборчої системи, курс децентралізації на 2019 рік; вплив місцевого самоврядування з новими повноваженнями на розвиток місцевої та регіональної економіки; кращі практики залучення інвестицій у громади; правильне конвертування місцевих бюджетів; наступний етап децентралізації, реформування регіональних органів державної влади в Україні.

У ході Форуму, з метою популяризації туристичного потенціалу Пирятинщини та підтримки розвитку місцевих народних промислів, Олександру Ігнатенку, головному експерту з міжвідомчої співпраці та економічного розвитку україно-канадського Проекту ПРОМІС, продемонстрований та вручений Каталог народних майстрів та умільців Пирятинської міської ОТГ із зразками продукції виробників.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua