Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 березня 2019 року 18:18

У колі друзів

16 березня Пирятинська делегація побувала в Чорнухах на яскравому святі-зустрічі „У колі друзів“, де презентувала Пирятинську об’єднану територіальну громаду. На це дійство зібралися представники Чорнухинської, Засульської та Варвинської ОТГ. Цікавим було й те, що наша громада була найстаршою (3 роки), Засульській – 2 роки, Варвинській – 1 рік, а наймолодша – створена в січні - Чорнухинська.

Захід розпочався з оглядової екскурсії по Чорнухинському літературно-меморіальному музею Г.С.Сковороди. Після чого відбулося представлення громад на сцені районного Центру культури і дозвілля та вітання від голів ОТГ. Міський голова Олексій Рябоконь, у своєму виступі акцентував увагу створених громад на особливостях роботи в цей нелегкий час. Зокрема, він наголосив на важливості активної участі самих жителів у розвитку громади та прийнятті рішень. Бо лише спільними зусиллями можна досягти мети.

Кожній громаді ОТГ було що показати: успіхи, досягнення і звичайно ж таланти.  Свою творчість демонстрували жіночий вокальний ансамбль „Ґаздині“ Олександрівського сільського клубу, Володимир Луценко, Руслан Довженко, Володимир Нічик, Сергій Козін та Анастасія Коваленко. Щирими оплесками зал вітав виступ зразкового аматорського хореографічного колективу „Стиль“ Пирятинської школи мистецтв

Всі отримали гарний настрій та яскраві емоції.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua