Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 жовтня 2015 року 14:09

Проведено 54 сесію міської ради шостого скликання

Відповідно до розпорядження міського голови 21 жовтня 2015 року відбулась п’ятдесят четверта позачергова сесія Пирятинської міської ради шостого скликання. На порядок денний було винесено 7 питань, що стосувались життєдіяльності територіальної громади міста.

Проекти рішень по даних питаннях готувались на підставі заяв громадян, клопотань юридичних осіб, широко обговорювались на засіданні зведених постійних комісій та були оприлюднені на офіційному веб-сайті територіальної громади Пирятина.

Перед початком розгляду питань порядку денного головуючий, міський голова Олексій Рябоконь, інформував присутніх про стан справ у місті та про роботу виконавчих органів міської ради в міжсесійний період.

У день проведення пленарного засідання депутатами були прийняті рішення щодо коригування видатків міського бюджету на поточний рік, внесення змін до міської цільової Програми діяльності міської ради, надання дозволу на списання з балансового обліку основних засобів, непридатних для подальшого використання. У ході обговорення цих питань було відмічено, що за підсумками 9 місяців 2015 року дохідна частина міського бюджету була виконана на 122,4%, що дало змогу отримати 3173,0 тис. грн. понадпланових коштів. Однак, з нікому невідомих причин, депутати не підтримали виділення 295,0 тис. грн., передбачених проектно-кошторисними розрахунками, коштів на завершення першої черги робіт з капітального ремонту Будинку дитячої та юнацької творчості, щоб створити належні умови для занять дітям.

Після тривалого обговорення депутати вирішили залишити без змін раніше прийняте міською радою рішення щодо передачі субвенції районному бюджету для придбання путівок на оздоровлення демобілізованих військовослужбовців, які проходили службу в районах проведення антитерористичної операції, та членів їх сімей (дружина, чоловік, неповнолітні діти) в 2015 році в сумі 64,0 тис. грн. з розрахунку по 2,0 тис. грн. кожному з 32 демобілізованих військовослужбовців.

В подальшому депутати схвалили проекти рішень  щодо затвердження розпоряджень міського голови та рішення виконкому міської ради, прийнятих в міжсесійний період.

Насамкінець одноголосно було прийнято рішення по поверненню в комунальну власність територіальної громади міста земельної ділянки, яка в 2009 році з порушенням чинного законодавства була надана фізичній особі для ведення особистого селянського господарства.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua