Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 березня 2019 року 11:35

Інноваційний підхід у проектній діяльності

Полтавським центром розвитку місцевого самоврядування з 13 по 15 березня була організована навчальна поїздка до Кіровоградської області за напрямком „Інноваційний підхід у проектній діяльності“.

У заході взяли участь делегації працівників органів місцевого самоврядування, які займаються проектним менеджментом, з Полтавської та Луганської областей. Пирятинську громаду у навчальній поїздці представляв головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив та інвестицій управління економіки виконкому міської ради Олександр Новіков.

Перебуваючи на Кіровоградщині, учасники відвідали Приютівську та Маловисківську об’єднані громади, ознайомились із реальними прикладами ефективного залучення та використання додаткових коштів, успішного застосування інноваційного підходу в проектній діяльності для якісного виконання органами місцевого самоврядування своїх завдань відповідно до місцевих просторових і соціально-економічних умов.

За час перебування у громадах гостям були організовані зустрічі з офіційними особами, працівниками установ, навчальних закладів, представниками бізнесу і місцевими мешканцями, а також надано змогу особисто пересвідчитися в успішності розвитку невеличких громад завдяки синергії зусиль влади, депутатів, мешканців та місцевого бізнесу.

Поїздка була дуже інформативною, викликала масу позитивних емоцій та спонукає до активного просування новаторських ідей у нашій громаді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua