Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 березня 2019 року 14:35

Міська рада прозвітувала про свою роботу в Олександрівському старостинському окрузі

14 березня в Олександрівці відбувся звіт міської ради про діяльність у старостаті впродовж 2018 року.

 Виступаючи перед громадою, міський голова Олексій Рябоконь зазначив, що протягом звітного періоду  на потреби Олександрівського старостинського округу було виділено 3 128 757 грн. Це фінансування дошкільного навчального закладу, школи, сільського клубу, старостату та бібліотеки. Крім цього, відремонтовано залу та сцену сільського клубу, облаштовано нову систему опалення в закладі, проведено поточний ремонт дороги по вулиці Молодіжна, виготовлено проектно-кошторисну документацію на вуличне освітлення в селі Рівне, який планується реалізувати в 2019 році.

Староста Іван Тарасовський розповів, що неабияка увага приділяється роботі благоустрою старостинського округу, зокрема, встановлена огорожа навколо дитячого садка та школи, проведено грейдерування грунтових доріг, облаштовано майданчики для збору твердих побутових відходів, проведено поточний ремонт пішохідних доріжок біля сільського клубу, спільно з працівниками комунального підприємства „Каштан“ ліквідовано аварійні дерева. Крім того, налагоджена тісна співпраця з Пирятинськими госпрозрахунковими очисними спорудами та міським водоканалом.

 Про отримання муніципальних та адміністративних послуг у старостаті розповіла адміністратор ЦНАПу Ірина Бокова, яка зазначила, що у 2018 році у старостаті надано 1416 послуг. Керівник-адміністратор ЦНАПу Людмила Коваль проінформувала громаду, що Центром запроваджено нові послуги: видача ІD-карток та закордонних паспортів.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Володимир Гудзь надав роз’яснення щодо запровадження механізму надання житлової субсидії в готівковій формі.

Жителі села озвучили ряд проблемних питань громади, які необхідно вирішити. Зокрема: питання доступу до Інтернету мешканців Олександрівки та надання земельних ділянок учасникам АТО. Олексій Рябоконь запевнив, що ці питання вже вивчаються спеціалістами міської ради.

 Підсумовуючи зустріч, міський голова подякував всім, хто долучався до вирішення нагальних проблем громади, а староста Іван Тарасовський закликав жителів до більш активної співпраці.

  Оскільки зустріч відбулася на традиційне хритиянське свято Явдохи, то після заходу працівники культури провели майстер-клас по виготовленню „жайворонків“ із тіста. А потім пригостили присутніх смачною випічкою. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua