Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 березня 2019 року 14:15

Участь у муніципальній платформі „Енергетична та кліматична трансформація“

Сьогодні делегація від Пирятинської ОТГ на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем взяла участь у муніципальній платформі „Обгорення Дорожньої карти для усунення бар’єрів при залученні інвестицій в ПДСЕР (К)“ у м.Миргород. Захід організовано за сприяння проекту ЄС в Україні „Угода мерів-Схід“. Метою зібрання було поглиблення знань у сфері менеджменту проектів зі сталого енергетичного розвитку. Зокрема, ознайомлення з плануванням інвестиційного процесу, джерелами та способами залучення зовнішніх для громади інвестицій.

Жваве обговорення викликала тема створення групи управління проектами на муніципальному рівні - її підпорядкованість, джерела фінансування, і, головне - де знайти на місцевому рівні спеціалістів, здатних до реалізації проектів за міжнародними стандартами.

Таким чином, успішне виконання Планів сталого енергетичного розвитку  потребує створення окремих управлінських структур у залежності від можливостей та цілей органів місцевого самоврядування.

Організатори навчання запропонували налагодити оперативний зв’язок з метою надання швидкого консалтингу для вирішення проблем у цій сфері.
      До керівного складу управління  муніципальною  платформою на рівні підписантів від ОТГ включено Олексія Рябоконя.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua