Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 березня 2019 року 10:31

І етап огляду – конкурсу театральних колективів

11 березня в Пирятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап огляду – конкурсу театральних колективів закладів загальної середньої  та позашкільної освіти. Захід проведено з метою популяризації театрального мистецтва серед учнівської молоді, виявлення і підтримки талановитих дітей, сприяння їх творчим здібностям, забезпечення змістовного дозвілля.

Полинути у світ театру, спробувати себе в ролі актора мали  можливість учасники заходу. Яскраві постановки за класичними і авторськими творами, театральні експерименти, дивна атмосфера відвертості, щирості, доброзичливості, взаємовиручки, творчості і натхнення – все це результати огляду-конкурсу.

Колоритними та цікавими були виступи театрального колективу „Золотий ключик“ Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості з казкою „Червона шапочка“ та Філії Пирятинського ліцею з виступом „Язиката хвеська“.

Згідно з рішенням журі переможцем огляду-конкурсу став театральний  колектив „Золотий ключик“ Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості.

Вітаємо з перемогою і бажаємо гідно представити міську об’єднану територіальну громаду в зональному етапі конкурсу.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua