Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 березня 2019 року 11:15

Відбувся звіт міської ради в Калиновомостівському старостинському окрузі

11 березня відбувся звіт міської ради в Калиновомостівському старостинському окрузі. У заході взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, староста Руслан Бабак, працівники виконавчого комітету міської ради, керівники комунальних підприємств та жителі сіл.

Про роботу старостату у 2018 році розповів міський голова Олексій Рябоконь.  Він зазначив, що у звітному періоді було проведено поточний ремонт покрівлі школи та проїзної частини вулиць сіл Калинів Міст та Верхоярівка, облаштовано 1095 м вуличного освітлення та відмостку навколо приміщення школи. Видатки старостату на утримання бюджетних установ та проведення робіт у населених пунктах у 2018 році склали 2 062 841 грн.

Староста Руслан Бабак зупинився на роботах, які проведені на об’єктах соціальної сфери та  інфраструктури. Зокрема у 2018 році замінено вікна на енергозберігаючі у ДНЗ „Калинка“, сільській бібліотеці; проведено грейдерування 1250 м дороги в селі Замостище та цвинтаря в селі Калинів Міст; встановлено чотири додаткові баки для твердих побутових відходів у селі Замостище.

Про отримання муніципальних та адміністративних послуг у старостаті розповіла адміністратор ЦНАПу Зоя Бердій, яка зазначила, що у 2018 році у старостаті надано 414 послуг, але більшість жителів продовжують звертатися безпосередньо у ЦНАП.

Директор КП „Каштан“ Віталій Скочко наголосив, що переважна більшість домогосподарств старостату не уклали з підприємством договори на вивезення твердих побутових відходів. Так, у Калиновому Мості, Верхоярівці і Замостищі кількість договорів становить 56%, 38% і 26% відповідно, при цьому роз’яснювальна робота проводиться постійно. Закликав жителів вчасно сплачувати за отримані послуги, на сьогодні найбільший відсоток проплати (80%) у селі Калинів Міст.

Жителі сіл озвучили ряд проблемних питань громади, які необхідно вирішити. Зокрема: відсутність листоноші у селах старостату, щодо завершення робіт по розчищенню цвинтарів у селах Калинів Міст та Верхоярівка, вирішення питання доступу до Інтернет-послуг жителів сіл Верхоярівка  та Калинів Міст.

Завершенням звіту міської ради в Калиновомостівському старостинському окрузі  стала концертна програма, яку підготували для присутніх учасники художньої самодіяльності Калиновомостівського сільського Будинку культури.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua