Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 березня 2019 року 13:13

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради та Пирятинський ліцей з філією стали учасниками програми „Школа 3.0. Об’єднані громади“

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради та Пирятинський ліцей з філією стали учасниками другої хвилі спеціальної програми „Школа 3.0. Об’єднані громади“, що впроваджується Центром інноваційної освіти „Про.Світ“ за підтримки Програми „U-LEAD з Європою“.

11 березня відбувся перший гостьовий візит ментора програми Оксани Олійник до громади для знайомства з командами шкіл, працівниками відділу освіти, молоді та спорту. 

Загальна тривалість програми з січня по грудень 2019 року.

Програма „Школа 3.0. Об’єднані громади“ орієнтована на розвиток автономії шкіл та їхньої організаційної культури. Мета програми – розвиток освіти у громаді через ефективну, прозору та довірливу взаємодію між органом управління освітою ОТГ та школами, а також між усіма учасниками освітнього процесу: учнями, батьками, вчителями, директорами, урядовими та неурядовими організаціями, громадою, бізнесовими структурами.

Програма пропонує учасникам професійний менторський супровід, допомогу в розробці та реалізації стратегії розвитку освіти, формування дієвого освітнього сектору та налагодження ефективної комунікації між усіма учасниками освітнього процесу.

Кожна команда учасників проживе свою історію змін у співпраці з обраним партнером школи, будуть організовані зустрічі для обміну ідеями, досвідом, для організації тренінгів та дискусій, відстеження прогресу.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua