Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 березня 2019 року 11:39

У Пирятині вшанували пам’ять Великого Кобзаря

Кожен народ має свої знакові постаті. Такою постаттю для українців є Тарас Шевченко. Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичної долі і неймовірного таланту, що здобула світову славу. Про його життєвий і творчий шлях написано безліч книг і публікацій, знято не один документальний фільм.

Сьогодні, в Пирятині, біля пам’ятника Т.Шевченку відбувся урочистий захід, присвячений 205-ій річниці з дня народження Великого Кобзаря.

Перед присутніми виступили міський голова Олексій Рябоконь, заступник голови районної державної адміністрації Владислав Гуленко та голова районної ради Сергій Пазюк.

Напередодні Дня народження світоча українського народу Тараса Шевченка  згадали  його особливе значення  для України, велетенський внесок у пробудження і формування національної свідомості українського народу, в розвиток української та світової культури. 

Власний вірш „Слово до Тараса“ прочитав Максим Алекперов з Великої Кручі, а родинний дует „Водограй“ виконав пісню на слова Т.Шевченка „По діброві вітер віє“.

У знак  шани та поваги до Великого Кобзаря учасники заходу поклали квіти до підніжжя пам’ятника.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua