Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 березня 2019 року 11:06

Обговорили заходи з реалізації проекту „Туристична атракція „Королева бензоколонки“

4 березня відбулася зустріч з місцевим підприємцем Анатолієм Шульгою, де обговорили заходи з реалізації проекту „Туристична атракція „Королева бензоколонки“.

Під час обговорення начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій управління економіки виконкому міської ради Євгеній Крагель повідомив, що відділом розроблені та подані заявки на участь в конкурсній програмі Українського культурного фонду „Створюємо інноваційний культурний продукт“. Метою заявки є виготовлення та встановлення скульптурної інсталяції на місці зйомок фільму.

Також подана онлайн-заявка для участі в конкурсі від ГО „Місто - сад“ на безкоштовне створення бренду, плану і дизайну території зйомок фільму. Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова зазначила, що реалізація заходів даного проекту не можлива без участі та сприяння Анатолія Шульги. Підприємець погодився, за умови здобуття перемоги однієї з поданих заявок, надати гарантійний лист щодо проведення робіт з облаштування та благоустрою території місця зйомок фільму.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua